Ποιοι Είμαστε
ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρία «Ασφάλειες ΛΙΑΓΚΑ» ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση που έχει βασιστεί στην αντικειμενικότητα και με βασική φιλοσοφία πάντα υπέρ του καταναλωτή.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Στα 2 ισόγεια γραφεία μας σε Λάρισα και Τύρναβο ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με όλους εσάς, ιδιώτες και επαγγελματίες, κατανοώντας πλήρως τις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής και προσφέροντας υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεστε και όχι τυποποιημένες λύσεις.

ΤΑ ΩΦΕΛΗ
Με την παρουσία 10 χρόνων στο χώρο της Ασφάλισης και με την συνεργασία με τις πιο δυνατές ασφαλιστικές επιχειρήσεις έχουμε την δυνατότητα να διαπραγματευόμαστε για τους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις και τιμές, πάντα μέσα από σύγκριση.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Με πλήρες φάσμα υπηρεσιών είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις για το όχημα, την περιουσία και την ζωή σας καθώς και συνεχή aftersales υποστήριξη, ενώ μέσα από το www.liagkas.gr μπορείτε να ζητήσετε προσφορά ασφαλιστικής κάλυψης και ένας από τους ασφαλιστικούς μας συμβούλους να επικοινωνήσει μαζί σας για νας ενημερώσει για την καλύτερη δυνατή πρόταση.